Andelshäst till salu: Perfect Star

Perfect Star, sto född 2017
e. Brillantissime (e.Ready Cash)
u. Trophy Hall (e. Angus Hall)

Brillantissime: Ready Cash sonen Brillantissime debuterade som tvååring med att göra sex starter och ta fyra segrar, bland annat i Prix Emmanuel Margouty (GrII). Han var den säsongen den franska kullens vinstrikaste hingst/valack. I år som treåring har han hittills gjort tio starter och segrat fem gånger, varav tre segrar tagits i Grupp II-lopp. Brillantissime var tvåa i Prix Albert Viel (GrI) och är vid värderingstillfället kullens vinstrikaste hingst/valack i Frankrike. Brillantissime har hittills tjänat 4 429 648 kronor och satt rekordet 1.11,6 auto över kort distans vid seger som treåring på Enghien. Hittills har han tjänat 276 853 kronor per start.

Trophy Hall: Meriterad tävlingssto som redan som treåring tjänade en miljon kronor och satte rekord på 1.11,7 auto över kort distans. Mor till Ready Trophy (e. Ready Cash), som importerades till Sverige 2018 och debuterade som fyraåring under förra året. Hittils har han tjänat 301 674 kr på 13 starter med goda resultat, bland annat i kvalloppet till finska Derbyt i Vermo.

“Perfect Star är en kapabel tävlingshäst, vilket hon redan visat prov på i sitt första lopp på svensk mark då hon vann med krafter i behåll. Precis som sin bror, Ready Trophy, har Perfect Star en intressant stamtavla med goda kvalitetéer och lovande framtidsutsikter.”
– Team Aho

Perfect Star säljs i i 20 andelar. Varje andel kostar 7 500 kr (ingen moms) och administreras av Easy KB.

Månadskostnad ca 750 kr per andel och månad.

Vid intresse, kontakta Mikko Aho 073 779 23 04

Foto: Göran Lindskog Sidmakarn/ALN Pressbild AB, ÅbyTravet 210222

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s